1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

#architecture

Cookie policy

Contact

Copyright © Tomaz Bercic. All rights reserved.

The task was to to a complete redesign the main face of the row house. The investor wanted to move the entry in to the house. This meant we demolished the existing outside stairs, relocate the entry ant built the new stairs with the new canopy. This way we got space for a outside parking. Because we altered the main construction of the existing building we needed to have a building permit. Although the plan it self was more or less made on a few pieces of paper that was only a fraction of the documents we had to submit.

As a further demand from the regulatory office we had to submit a sunlight impact assessment study.

???

This was really an opportunity to do something fun. As it was obvious the request was completely irrelevant being the entry was on the north façade it kinda turned out great. The study was made using the Autodesk Ecotect and the results were great yet predictable.

How the house turned out please go to the related links and see the before and after pictures.

 

+ LEAD ARCHITECT

 

> STUDY

> PROJECT DOCUMENTATION

 

 

THE RENOVATION OF THE ENTRANCE FAÇADE OF A ROW HOUSE

 

Location: Ljubljana, Slovenia

Year: 2010

 

HOUSE K

Pr

THE RENOVATION OF THE ENTRANCE FAÇADE OF A ROW HOUSE